Busca un contingut concret entre totes les fitxes. Si no trobes res, prova a revisar si ho has escrit correctament. Recorda que has de buscar els municipis sense l'article determinant.

Cerca per contingut:   del tipus:
per la fitxa:
  en el municipi:
Amb la selecció actual hi ha 7 informacions. Mostrant de la 1 a la 7.

Stevia rebaudiana

Data Usuari Tipus Municipi Contingut  
25.02.2019 Manuel Pardo Imatges Autoría: Ethel Aardvark
20.04.2017 Genís Claravall Cultiu Tenint les fulles directament a la planta o bé assecant-les i guardar-les en un pot de vidre.
20.04.2017 Genís Claravall Recol·lecció Es recomana consumir les fulles fresques de la estevia directament de la planta fent un tractament diari de 6 a 8 fulles repartides en dues preses de matí i tarda.
20.04.2017 Genís Claravall Ús medicinal Moià -Ajuda a disminuir els nivells d'àcid úric. -Millora la resistència enfront de grips i refredats. -És cicatritzant i bactericida en aplicacions contra cremades, ferides.
(Moianès)
20.04.2017 Genís Claravall Alimentació humana i receptes Moià Es fa servir com a substitut del sucre i els edulcorants artificials, ja que la estevia aporta zero calories a la nostra dieta, i és l'únic endolcidor natural totalment segur per a un consum habitual.
(Moianès)
20.04.2017 Genís Claravall On i quan es troba Nativa de la regió tropical de Sud-amèrica. Però actualment es cultiva per tot el món degut els seus beneficis.
20.04.2017 Genís Claravall Com reconèixer-la Els arbustos d'aquesta espècie són perennes i arriben als 0,9 m d'alçada. Les seves fulles, lanceolades o el•líptiques i dentades, són alternes, simples, de color verd fosc brillant i superfície rugosa.