Busca un contingut concret entre totes les fitxes. Si no trobes res, prova a revisar si ho has escrit correctament. Recorda que has de buscar els municipis sense l'article determinant.

Cerca per contingut:   del tipus:
per la fitxa:
  en el municipi:
Amb la selecció actual hi ha 16.153 informacions. Mostrant de la 1 a la 20. Pàgina 1 de 808
Data Usuari Fitxa Tipus Municipi Contingut  
25.04.2024 Aina Socies Fiol (Ass.Varietats Locals) Ceba vermella d'Andratx Recol·lecció Porreres La recol·lecció d'aquesta varietat de ceba es du a terme des del juny fins a l'agost.
25.04.2024 Aina Socies Fiol (Ass.Varietats Locals) Ceba vermella d'Andratx Alimentació humana i receptes Porreres Com és una varietat de ceba molt dolça és ideal per menjar crua.
25.04.2024 Aina Socies Fiol (Ass.Varietats Locals) Ceba vermella d'Andratx Cultiu Porreres La sembra va des de l'octubre fins al gener. La producció de planters, des del novembre fins a l'abril. La recol·lecció d'aquesta ceba es produeix des del juny fins a l'agost.
25.04.2024 Aina Socies Fiol (Ass.Varietats Locals) Ceba vermella d'Andratx Com reconèixer-la És una ceba de color vermell i de forma aplanada
25.04.2024 Aina Socies Fiol (Ass.Varietats Locals) Ceba vermella d'Andratx Català Andratx Ceba vermella d'Andratx
07.05.2022 María Molina Simón Asparagus officinalis Alimentació humana i receptes Esparragosa de la Serena Sopa d’espàrrecs Espàrrecs (Asparagus officinalis; brot tendre -turió-) All, Oli d’oliva, Pebre vermell dolç, Pa, Ou, Sal. Sofregir els alls amb un poc d’oli d’oliva, afegir els espàrrecs, sal al gust i fregir. A continuació, afegir pa torrat i pebre vermell dolç, deixar ofegar uns minuts i afeg...ir aigua. Als 20 minuts de cocció, apagar el foc i servir acompanyat d'un ou flor escalfat.
Lucía Martín Tena. Aquesta recepta ens la va dir la meva àvia (1943), procedent d’Esparragosa de la Serena, Badajoz, Extremadura. És un plat típic de la zona.
27.02.2019 Manuel Pardo Cannabis sativa Imatges By Chmee2 - Treball propi, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11437037
27.02.2019 Manuel Pardo Phaseolus vulgaris Imatges By Rasbak - Treball propi, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=265128
26.02.2019 Manuel Pardo Hypericum perforatum Català Barcelona herba de Sant Joan (Catalunya)
26.02.2019 Manuel Pardo Hypericum perforatum Català Barcelona periquet (Catalunya)
26.02.2019 Manuel Pardo Hypericum perforatum Català Barcelona herba del pericó (Catalunya)
25.02.2019 Manuel Pardo Stevia rebaudiana Imatges Autoría: Ethel Aardvark
21.12.2018 Laura Aceituno (La Troje) Lygeum spartum Imatges
17.05.2018 FAS/Ana Maria Ceballos Palacio Vitis vinifera subsp. vinifera Alimentació humana Sant Cugat del Vallès La varietat Malvasia i Picapoll són molt dolces i de bona conservació. En collir-les és penja'n i es conserven fins a l'octubre aproximadament.
02.05.2018 FAS/Ana Maria Ceballos Palacio Prunus dulcis Altra informació Sant Cugat del Vallès Oli d'ametller amb unes gotes de iode per posar-se per agafar color a la pell.
02.05.2018 FAS/Ana Maria Ceballos Palacio Vitis vinifera subsp. vinifera Altra informació Sant Cugat del Vallès S'expurga a la primavera.
02.05.2018 FAS/Ana Maria Ceballos Palacio Vitis vinifera subsp. vinifera Ús combustible Sant Cugat del Vallès Els sarments es feien servir per fer foc.
02.05.2018 FAS/Ana Maria Ceballos Palacio Spartium junceum Indústria i artesania Sant Cugat del Vallès Per lligar les branques dels ceps (sarment).
02.05.2018 FAS/Ana Maria Ceballos Palacio Spartium junceum Ús social, simbòlic o ritual Sant Cugat del Vallès Anar a buscar les flors per fer les alfombres pel Corpus Christi.
02.05.2018 FAS Ramonda myconi Ús medicinal Sant Cugat del Vallès No era collida a Sant Cugat del Vallès però la utilitzaven; la portaven d'un altre lloc. S'utilitzava per les ferides i la tos, (s'utilitzen les fulles, no les flors i es cull abans que floreixi).