Propietat intel·lectual de la informació introduïda al projecte CONECT-e


L' equip de CONTECT-e advoca perquè el coneixement ecològic tradicional sigui gestionat com un bé comunal o pro-comú, és a dir, com un bé la propietat del qual correspon a un conjunt de persones, de manera que cap d'elles tingui el control exclusiu del bé, i totes puguin gaudir-ne sota certes normes establecertes pel grup. De fet, així és com les societats rurals han gestionat tradicionalment els seus coneixements.

Per aquesta raó, la informació recollida a CONECT-e està protegida per una llicència de Creative Commons que permet que qualsevol usuari pugui seguir compartint i adaptant el coneixement que s'obté a la plataforma, sempre que es reconegui l'origen de la informació i, si es torna a publicar, es faci utilitzant la mateixa llicència. És a dir, aquesta llicència ajuda a protegir el coneixement relatiu a la bidiversitat de la seva apropiació indeguda, però no restringeix l'ús sense fins comercials. Específicament, la llicència que fem servir és la de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional. Pots trobar més informació sobre aquesta llicència aquí https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.ca

Si et sorgeix algun dubte al respecte, ens pots escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Format de citació


La informació que apareix a CONECT-e pot ser citada en altres treballs utilitzant aquest format:

Clavet L 2017. Aportacions a la fitxa de Fesol afartapobres (Pallars Jussà). A: CONECT-e. Compartint el Coneixement Ecològic Tradicional. http://www.conecte.es/index.php/cat/varietats/89-fesol-afartapobres/maneig-tradicional. Data de consulta: 03-03-2017. Protegit sota la llicència Creative Commons Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional

 

Exempció de responsabilitat


La informació que surt a CONECT-e, tot i que validada, es farà servir sota la responsabilitat individual de cada usuari.

CONECT-e no es farà càrreg de l'ús indegut dels coneixements que surteixen a la plataforma (entre ells els coneixements medicinals y alimentaris).