Informació


Al projecte CONECT-e volem valorar si aquesta plataforma de ciència ciutadana és una eina eficaç i fiable per conservar i difondre el Coneixement Ecològic Tradicional. Per això necessitem mesurar la participació ciutadana i la fiabilitat de les dades.

Per introduir informació a la plataforma cal registrar-se i això implica el consentiment exprés de la lliure voluntat de participar i cesió de dades en aquesta investigació sota les següents condicions.

1. Qualsevol usuari té dret a retirar-se de la investigació en el moment que ho desitgi, sense que això comporti cap conseqüència negativa per al participant.

2. Les dades personals que s'aporten en omplint el formulari d'inscripció seran tractades amb confidencialitat. El correu electrònic dels usuaris serà utilitzat per a enviar notificacions relatives a la web, però els usuaris poden decidir no rebre notificacions i canviar aquesta configuració en el seu perfil. L'activitat a la web i la informació sobre el lloc d'origen i de residència seran visibles per a altres usuaris registrats. La resta de dades només estaran disponibles per al personal autoritzat del projecte, que les utilitzarà per a la investigació científica. En cas de que altres equips d'investigació sol·licitin accés a les dades recollides a la plataforma, només es cediran dades anonimitzades, de manera que no sigui possible la identificació de persones concretes i previ compromís signat de respectar els termes d'aquest acord. Tots els usuaris tenen dret a presentar reclamacions davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades i contactar amb el responsable de protecció de dades mitjançant el telèfon 935862774 o el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

3. La informació recopilada sobre coneixements tradicionals es compartirà amb al públic general per internet i també es podrà incloure a l'Inventario Español de Conocimientos Tradicionales relativos a la Biodiversidad (IECTB), una vegada que hagi estat validada per experts. La informació recopilada serà utilitzada per informar els científics i al públic en general sobre els coneixements tradicionals relatius a la biodiversitat a Espanya i sobre el potencial de la ciència ciutadana com a eina per a la conservació d'aquest coneixement. En cap cas les dades seran utilitzades per a un altre propòsit que les publicacions científiques: no seran venudes, cedides o transferits a terceres persones que puguin usar-les amb un altre propòsit que no sigui la investigació.

Si té dubtes o preguntes sobre el projecte i/o la seva participació, pot posar-se en contacte escrivint l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​08193 Cerdanyola del Vallès, Espanya.

Pot contactar per telèfon amb Victòria Reis o Petra Benyei trucant al 93 586 8549/93 586 86 49 o enviant un missatge de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a més informació sobre els seus drets com a subjecte d'investigació, pot comunicar-se amb la Comissió d'Ètica de la Universitat Autònoma de Barcelona: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.